PLASMAMADE

- Fremtiden inden for recirkulation

Plasmafilteret er den nyeste teknologi inden for recirkulationsemhætter. Med et plasmafilter, opnår du et endnu bedre resultat af recirkulering, end du ville med et almindeligt kulfilter.

trepol tilbyder banebrydende teknologi

Overvejer du at købe et emfang med recirkulation, skal du læse med her. trepol tilbyder nemlig recirkulation ved hjælp af den banebrydende plasmafilter-teknologi - udviklet af det hollandske firma, PlasmaMade.

Hos trepol kan vi levere effektive emhætter med indbygget plasmafilter. Det er en stor fordel, hvis du bor i en ældre bolig, hvor du ikke kan eller må føre kanalaftræk igennem væggene. Samtidig reducerer du varmetabet gennem udsugningsrørene, ligesom du sparer håndværkeromkostningerne til installation af aftræksrøret.

Med et PlasmaMade™ filter behøver du ikke et aftræk til dit emfang gennem væggen eller loftet, men blot motoren til din emhætte.

I modsætning til et kulfilter i en emhætte med normal recirkulation, der skal skiftes 2-4 gange årligt, skal PlasmaMade™-filteret kun skiftes cirka hvert 15. år. Plasmafilteret forbedre indeklimaet på den måde, at den fjerner skadelige partikler - ikke bare fra køkkenet og madlavningen. Det omfatter også virus, bakterier, skimmelsvamp, støv, allergier og dårlig lugt.

Et trepol emfang med plasmafilter renser fuldstændig luften i dit hjem for mados og em, 
Dette er uden at gå på nogen former for kompromis med trepol emfangets lave lydniveau.

Conus 81 - Emhætte med plasmafilter

fordelene ved et plasmafilter

Plasmafilteret gør alt hvad en recirkulationsemhætte med kulfilter gør - bare mere effektivt. Det betyder at du helt trygt kan stå og kokkerere i køkkenet uden at frygte, at hele huset lugter af mad. Derudover er der mange fordele ved at vælge en emhætte med plasmafilter. Hvis du lider af astma eller allergi, kan plasmafilteret være en rigtig god løsning til din emhætte, da filteret også renser luften og virus, bakterier og pollen.

Emhætte tager lugte fra madlavnig

lugte

Plasmafilteret sørger for at nedbryde alle de dårlige lugte, som kan komme fra madlavningen, men også fra resten af huset.

Bakterier filtreres ved hjælp af plasmafiter i emhætte

bakterier

Virusser, bakterier, skimmelsvamp, aerosoler og andre mikro-organismer filtreres med 98% præcision af plasmafilteret.

Plasmafilter i emhætte filtrerer pollen, husstøvmider og allergener ud -Allergener

Allergener

Plasmafilteret er godt for personer med åndedrætsbesvær i form af astma, bronkitis eller allergi, da filteret filtrerer pollen, husstøvsmider og allergener ud og nedbryder dem til ren luft.

Plasmafilteret i emhætte ødelægger røg og støv

støv

Solide partikler op til en størrelse på 0,25 mikron, såsom forbrændingsmaterialer, røg og støv ødelægges fuldstændigt.

Derfor bør du vælge et plasmafilter i din emhætte

Et trepol emfang med plasmafilteret fra PlasmaMade™ er den perfekte løsning til dig, som ønsker den mest effektive recirkulationsløsning i køkkenet. Recirkulation i emhætten har hidtil typisk været ensbetydende med montering af et kulfilter, der kan absorbere lugt fra madlavningen. Et traditionelt kulfilter skal typisk skiftes 2-4 gange om året, afhængigt af, hvor meget og hvor kraftig madlavning du laver.

Herudover fastholdes emhættens lave lydniveau, da selve plasmafilteret er lydløst. Det er muligt at montere plasmafilteret i størestedelen af trepols modeller. Plasmafilteret kan indbygges i væghængte, frithængende og indbyggede emhætter og emfang.

Plasmafilter er tilgængeligt ved følgnede modeller

PlasmaMade - Plasmafilter til emhætte