Kurv

0

Din kurv er tom

Gå til shoppen

DE BEVIDSTE OG PERSONLIGE VALG

By :Christian Nikolaj 0 kommentarer
DE BEVIDSTE OG PERSONLIGE VALG

Hos trepol er vi stolte af vores emhætter. Vores mål er at emhætten skal stå som en flot skulptur i køkken landskabet - det skal være midtpunktet og et samlingspunkt for de nærmeste. Emhætten skal give noget at snakke om, være en såkaldt samtalestarter. 

Vi elsker altså det unikke. 


En køkkentrend vi derfor forventer og se mere af i 2023, er de bevidste unikke valg og valg med personlighed i dem. Farver er derfor en faktor man må forvente mere af i køkkenet, om end det er de lidt mørkere nuancer af grøn og blå, eller f.eks. en mere gennemtrængende farve såsom kongeblå. Begge har potentiale og passer hver især til forskellige køkkener. De mørkere nuancer af grøn og blå, vil man også ofte se i et sammenspil med mørkt træ, hvorimod et klassisk køkken i kongeblå vil gå godt sammen med en emhætte i messing. 

Mulighederne er mange og man vil komme til at se mange flotte farvekombinationer i årets løb. 

En anden faktor er de unikke løsninger. Køkkener er noget der skal holde i mange år og er samtidig et rum man bruger meget tid i. Det er derfor også blevet vigtigere at forbrugeren selv kan sætte sit personlige præg på det. Derfor vil man i 2023 se en stigende grad af de personlige og unikke løsninger af køkkenindretningen, omend det er materialevalg eller hvordan formen på en emhætte skal være, vil det blive individuelt præget af forbrugerne. 


Valget er dit

Hos trepol elsker vi som sagt det unikke, hvad end det indebærer farver, materialer, formen eller bare køkkenet generelt. For os er det vigtigste at forbrugeren selv kan se sig i det og det samtidig passer lige ind dit køkken, derfor er der bl.a. mulighed for at få emhætten lige i den farve du ønsker. Da vores emhætter er håndlavede præsenteres der altså en unik mulighed for selv at designe emhætten til ens køkken. UNIKA er derfor det oplagte valg, til dig der ønsker en emhætte, ligesom du vil have den.

Tags :
kategorier : Køkkentrends 2023

Related post