Kurv

0

Din kurv er tom

Gå til shoppen

UNIKA

Når kun fantasien sætter grænser

Hvert eneste trepol emfang er håndlavet af dygtige fagfolk. Det giver dig en unik mulighed for at skabe netop det emfang, der passer til din køkkenindretning. Du kan med andre ord sætte dit eget personlige præg på designet, og tage ordet UNIKA til helt nye luftlag.

UNIKA er valget af materialer: rustfri stål - poleret eller slebet, messing - slebet eller bruneret, eller malet i en speciel farve, der passer ind i dit køkkendesign.

UNIKA er også formgivningen og individuel tilpasning af højden, bredden eller dybden. Ligesom vi også kan tilpasse emhætten til dit skråloft.

Når vi siger UNIKA, så mener vi det.
Valget er dit!

Billeder: Uno form

Billeder: Kvänum

Firkantet, pyramideformet, trekantet eller flad?

Uanset formen, så er mulighederne mange når UNIKA kommer i spil. Om du går efter en bestemt form eller farve, så leveres UNIKA som et højeffektivt emfang med punktudsugning og med vores patenterede runde metalfedtfilter.

Billeder: Kvänum, Lyngby (Caspar Miskin)

Billeder: Uno Form

Din stil - din emhætte

I dag starter mange med at rive køkkenet ned når man overtager et nyt hus - der skal være plads til den unikke stil. Køkkenet er blevet et samlingspunkt, der stiller krav til indretningen, men i høj grad også til emhætten, der både skal være funktionel, stilren og tilpasse sig det overordnede køkkendesign.