Før og efter billeder af et shakerkøkken

Shakerkøkkenet

Christian Nikolaj
Shakerkøkkener også kendt som de klassiske køkkener, er en køkkenstil hvor man går tilbage til rødderne for skandinavisk design. Det er en af de mest foretrukne køkkenstile og har en helt særlig plads i manges hjerter. Med sit minimalistiske design og rene linjer, er det en populær køkkenstil. Samtidig er det indbegrebet af godt håndværk og kvalitet. 

 

Nord for København er der blevet skabt det flotteste shakerkøkken i hvid, i samspil med vores UNIKA model. Hvor det forhenværende køkken var et lukket og mere mørkt køkken, er der nu blevet åbnet op for et større og mere rummeligt lyst køkken. De flotte messing detaljer komplementerer på smukkeste vis den kølige grå farve, der giver et udtryk af tidløst design. Lågerne er opbygget som i et klassisk shakerkøkken, med et midterpanel og fire rammeelementer. Samtidig giver det store køkkenvindue et flot naturligt indfald af lys, og er med til at åbne køkkenet op. Alt i alt et klassisk shakerkøkken, dog med et strejf af modernitet og samtidig med god plads.  

 

Vores UNIKA emhætte sidder som en skulptur i et flot samspil med shakerkøkkenet. Den lyse farve emhætten har, står i en flot kontrast til den sorte bordplade og de messing detaljer der findes i køkkenet. Emhætten er i dette køkken, blevet sat i centrum og er med til at skabe en dybde i rummet. En helt igennem gennemført placering og valg af emhætte, der matcher resten af shakerkøkkenet perfekt.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbage til blog