Sort køkken, med indbygget emhætte model 961

SORTE KØKKENER

Christian Nikolaj

Sorte køkkener er kommet for at blive. Selvom helt sorte køkkener for mange kan virke intimiderende, er farvenuancen sort på sort kommet for at blive og er altså også på listen over køkkentrends i 2023. 

Sorte køkkener er ofte anset af mange, ved det bliver for mørkt et rum og lave mad i, samt det hele falder i et. Dette synspunkt er dog nu begyndt at vende, da man har opdaget det stilrene og elegante look, man opnår ved flere sorte nuancer - ofte kombineret med et gulv i mørkere træ. Nøgleelementet i et sort køkken ligger altså i at kombinere flere forskellige nuancer og materialer, for at skabe noget visuelt flot. F.eks. kan en bordplade i sort marmor spille godt sammen med skabe i en mat sort farve. Mørke trægulve eller sorte klinker er også noget der hjælper i de sorte køkkener. Herved opnår du flere nuancer af sort i køkkenet, hvilket skaber et elegant sammenspil i køkkenet. 


Trepols anbefaling: 

Trepol er også behjælpelig med at skabe et flot sammenspillet sort køkken. Bl.a. står to af vores indbygget modeller rigtig flot i et sort køkken - model 943 og model 961. Især model 961, der også bliver kaldt det usynlige emfang, er en yderst diskret og flot løsning, som falder i et med det sorte køkken og alligevel giver en ny nuance til køkkenet. Da modellen er med kantsug, er den næsten usynlig og falder sammen med det sorte køkken. Model 961 er derfor det oplagte bud på en stilren emhætte med høj ydeevne, der passer ind i det sorte køkken. 

Tilbage til blog