Kurv

0

Din kurv er tom

Gå til shoppen

MESSING I KØKKENET

By :Christian Nikolaj 0 kommentarer
MESSING I KØKKENET

Messing er et materiale der over de sidste år har vundet mere indpas i danskernes hjem. Det eksklusive materiale er for tiden omtalt som et af de hotteste materialer i køkken- og boligindretningen, og det forstår man godt. 

Udover at være et utroligt smukt materiale, er messing kendetegnet ved at være et materiale i høj kvalitet. Det er et holdbart materiale, der giver en følelse af luksus i mange år i fremtiden. Charmen ved messing er at det med tiden patinere, hvorfor det kun er med til at give endnu mere personlighed og varme i køkkenet. Det gyldne look forsvinder dog ikke.  

Messing er ofte set kombineret i køkkener der er indbegrebet af den nordiske stil. Kontrasten fra de gyldne farver messing giver, sat sammen med de kølige farver og træelementer fra det nordiske køkken, giver et utroligt smukt sammenspil. Kontrastelementet i køkkenet er dog en af de vigtigste faktorer, når der arbejdes med messing i køkkenindretningen. Derfor finder man også ofte materialet i andre køkkenstile ud over den nordiske. 

 

Med en emhætte i messing fra trepol, er du ikke kun sikker på at få en højeffektiv emhætte, men også en flot skulptur i køkkenet. Det vil blive et samlingspunkt og en samtalestarter når der kommer gæster på besøg. F.eks. er den frithængende emhætte, Conus 81, et godt bud når det kommer til en messing inspireret emhætte. Den hænger som hovedpunktet i køkkenet og går rigtig godt sammen med det klassiske nordisk-inspireret køkken.  

For at fuldende looket og indretningen, ses der ofte man kombinerer flere messing detaljer sammen. En messing bordplade eller en bagvæg af messing, er begge gode bud på hvordan du får skabt et fuldendt look, der f.eks. komplimenterer emhætten på smukkeste vis. Yderligere kan beslag og greb i messing være med til at give de sidste detaljer, i et messing inspireret køkken. 

Tags :
kategorier : Køkkentrends 2023

Related post