Kurv

0

Din kurv er tom

Gå til shoppen

INDUSTRIELT LUKSUS DESIGN

By :Christian Nikolaj 0 kommentarer
INDUSTRIELT LUKSUS DESIGN

Et industrielt luksus design er en af de mange køkkentrends der er aktuelle i 2023. Man begynder og se industrikøkkener rykker ind, rundt omkring i de private køkkener, i en mindre og mere eksklusiv dimension.   

Nøgleelementet i industrikøkkenet afspejler sig hovedsageligt i materialet stål. Køkkenet er indbegrebet af stålbordplader og emhætter af stål, som ofte også kan kombineres med overflader i andet metal, for at skabe en kontrast og give køkkenet mere dybde. 


Men hvorfor lige stål? 

Stål er let at holde, samt rengøre. Rengøringen af noget man de sidste år er begyndt at gå mere op i, efter en pandemi bl.a. vendte verdenen på hovedet. Det har efterfølgende givet mere fokus på bakterier og holde overflader rene. Det kan derfor være en del af forklaringen, på ståls fremgang i køkkenet. Samtidig er stål også bare et kvalitetsmateriale, samt et elegant materiale, som forbrugere har fået øjnene op for. 


Trepols svar på at skabe et industrikøkken 

Når der skal skabes et industrikøkken, er trepol garant for at levere flere eksklusive elementer i det industrielle køkken. Vores løsninger er håndlavet og vi sørger for at emhætter såvel som bordplader, passer lige præcis til dit køkken. 

Selvom de fleste af trepols emhætter kan fås i rustfrit stål, står en model især ud når man ser på industrikøkkenet. 

Model 963, også kendt som New Yorker modellen er en frithængende rå industri emhætte, som med sine grove filtre, minder om dem man ser i det klassiske kokke-køkken. New Yorkeren er et godt bud, på en emhætte som passer til det industrielle køkken. Modellen fås i sort og hvid, men selvfølgelig også i rustfrit stål, så den passer sammen med det industrielle luksus design. 

Vi leverer desuden også bordplader i stål. Bordpladerne i rustfrit stål er ikke ukendt for trepol, hvorfor det er vigtigt for os, at der skræddersys et formfuldendt design, som passer lige ind køkkenet. Bordpladerne er lavet af de bedste materialer på markedet, og kan nemt inkorporeres som en del af et industrielt luksus køkken. 

Står du derfor og drømmer om et køkken i denne kaliber, er trepol behjælpelig på flere områder.

Tags :
kategorier : Køkkentrends 2023

Related post