Klassisk køkken med model 25

DE TIDSLØSE OG KLASSISKE DESIGNS

Christian Nikolaj

Man hører ofte at det klassiske aldrig går af mode - det må i den grad siges at passe. For endnu gang ser man at tidsløse og klassiske designs er populære i køkkenet og noget man kommer tilbage til i 2023. 

Der findes en tryghed i de klassiske køkkener, som gør at man altid vender tilbage til dem. Det er nemlig en sikker vinder, lige meget hvilken vej man går med det. Det er køkkener der holder hele livet, hvorfor de også betegnes som tidsløse.

Et klassisk køkken indebærer at der ofte er fokus på organiske materialer såsom træ, marmor og messing eller kobber. Skabe der ofte er håndmalet og i træ, med enten messing eller kobber beslag og håndtag, kombineret med en tilhørende marmor bordplade, er ofte hvad man forbinder med et klassisk køkken. Dog findes der mange muligheder for det klassiske design, hvorfor man også ofte ser en variation, da mange sætter et personligt præg på designet.

Alt i alt, er klassiker køkkenet et køkken som de fleste kender og har erfaringer med, og derfor ser man dem også trende endnu en gang. 


Hos trepol værner vi også om klassikerne, hvorfor vi også lige har lanceret en serie af nogle af de største klassikere, inden for emhætter. Classic modellerne inkluderer både flere væghængte og frithængte emhætter, men også en enkelt indbygget. Alle har dog til formål at være med til værne om historien og samtidig bringe det klassiske design videre. 

Samtidig har vi de også altid tidsløse designs, i den frithængte Conus 81 og den væghængte Conus 82, som efterhånden har spillet en stor rolle i mange køkkener. 

Står du og drømmer om et klassisk tidsløst design i dit køkken, findes der altså flere oplagte muligheder.

Tilbage til blog