Kurv

0

Din kurv er tom

Gå til shoppen

Materialevalg

By :Christian Nikolaj 0 kommentarer
Materialevalg

Når du skal ud og købe ny emhætte, er en af de første overvejelser man skal igennem, valg af materiale. Det er nemlig vigtigt at materialet på emhætten passer sammen med dit drømmekøkken.

Der findes her utallige kombinationer af materiale og køkkenstile. Nordiske køkkener ser man f.eks. ofte kombineret med messing, hvorimod klassiske køkkener ses kombineret med stål. 

 

Hos trepol er der mange muligheder når det kommer til materialer. 

Først og fremmest har du muligheden for farve. Både de klassiske sort og hvide, men også med mulighed for lige præcis den farve du drømmer om. Dette giver dig en unik mulighed for at tilpasse emhætten, efter dine drømme og farvekombinationer.  

 

Materialet stål er også en klassiker, og er selvfølgelig også en mulighed til dit drømmekøkken. Her findes der tre muligheder; Børstet, slebet eller poleret. Uanset hvilken type stål der ønskes, er stål et materiale man ofte ser i de tidløse og klassiske køkkener. Det er et materiale som er let at holde og rengøre, hvorfor det også er et af de populære materialer i køkkenindretningen. 

 

Messing er og bliver en favorit i manges køkkener, hvorfor det selvfølgelig også er en mulighed til din emhætte. Hos trepol har du tre muligheder, når det kommer til messing. Den børstet, poleret eller bruneret udgave. Man ser ofte i nordiske køkkener, hvordan man kombinerer køkkenet med armaturer og detaljer i messing. Messing er desuden et materiale der år for år vokser sig mere populært. Ønsker du derfor en emhætte som udstråler eksklusivitet og samtidig spiller rigtig flot sammen med andre detaljer i messing, f.eks. en bordplade eller greb, er messing som materiale det oplagte valg.   

 

Sidst men ikke mindst er der materialet kobber. Her har du to muligheder; Børstet eller poleret. Kobber er et materiale der ikke kun er utroligt holdbart, men også  spiller rigtig flot sammen med et mørkere køkken, hvor der skabes en flot kontrast. 

 

Tags :
kategorier : Købeguide

Related post