TREPOL UNIKA™ – LØSNINGER I ET HØJERE LUFTLAG

Trepol giver vores kunder en unik mulighed for at deltage helt eller delvist i designet af den personlige emhætte. Det kunne være valget af en speciel farve, der skaber det ønskede udtryk over den helt personlige emhætte, hvor Trepol designere udvikler en helt unik emhætte til det unikke køkken. Valget er dit.

Trepols designteam

Med et kyndigt blik arbejder Trepols interne designteam hver dag med at raffinere og udvikle vores sortiment. Målet er altid at skabe den perfekte tilpassede løsning, der matcher det enkelte køkkens indretning og stil. Trepols designteam arbejder tæt sammen med vores eksterne designere.

Dansk designtradition

Førsteklasses funktionalitet, kompromisløse materialevalg og en knivskarp æstetik er det, der adskiller Trepol fra ordinære emfang. Vi er kendt for vores patenterede filterløsninger, der er omdrejningspunkt for udvikling og design af vores eksklusive produkter. Vi er specialister i håndlavede løsninger. Enten i tæt samarbejde med en køkkenkæde eller en kunde, der ønsker gennemført unika. Vores emfang bliver fremstillet i små serier med store krav til håndværk og materialer. Alt er dansk kvalitet – fra metallet, der bliver udstanset, bukket, svejset og slebet – til arbejdet med at samle, montere og pakke.

Trepol unika – crown your kitchen

Trepol er haute cuisine indenfor emfang. Fra udelukkende at være en basal nødvendighed i et køkken er emhætten i dag nærmest blevet en skulptur i køkkenlandskabet, når den indfanger rummets atmosfære med en knivskarp æstetik. Trepol designer og udvikler emfang og emhætter til det eksklusive køkken. Vi har rødder i den danske designtradition og stiller ufravigelige krav til funktionalitet, æstetik og kvalitet. Vi sætter en ære i at opfylde de højeste krav til intelligent sug, svagt støjniveau, effektiv og hyggelig belysning, nem rengøring, korrekt luftcirkulation m.m. Samtidig gemmer vi al nødvendig teknologi væk bag smukke løsninger, der emmer af klasse.

INDKØBSKURV

Ingen varer i kurven.