FREMTIDEN INDEN FOR RENSNING AF LUFT I KØKKENET!

Plasmafilteret er den nyeste teknologi inden for recirkulationsemhætter. Med et plasmafilter, opnår du et endnu bedre resultat af recirkulering, end du ville med et almindeligt kulfilter.

PLASMAFILTRET ER FREMTIDEN INDEN FOR RECIRKULATION

Overvejer du at købe et emfang med recirkulation, skal du læse med her. trepol tilbyder nemlig sammen med det hollandske firma PlasmaMade fremtidens løsning inden for emfang med recirkulation. Hos trepol kan vi levere effektive emfang med indbygget plasmafilter. Det er en stor fordel, hvis du bor i en ældre bolig, hvor du ikke må eller kan føre kanalaftræk igennem væggene. Samtidig reducerer du varmetabet gennem udsugningsrørene, ligesom du sparer håndværkeromkostningerne til installation af aftræksrøret. På denne side vil du blive klogere på fordelene ved at vælge et trepol emfang med plasmafilter.

Den hollandske virksomhed, PlasmaMade, har udviklet en tekning, der effektivt renser luften i rummet. Em, mados, virus og bakterier bliver renset effektivt, og medvirker til at skabe et godt indeklima.

trepol er en af de eneste virksomhed på det danske marked, som tilbyder et plasmafilter direkte i emhætten.

Video fra PlasmaMade

Video fra PlasmaMade

HVORDAN FUNGERER ET PLASMAFILTER?

PlasmaMade plasmafilteret bygges direkte ind i din emhætte, når du vælger at købe en emhætte fra trepol. Det betyder, at du får alle fordelene fra en emhætte i højeste kvalitet og den nye banebrydende plasmafilter-teknologi i én samlet løsning.

Til venstre kan du se en video, der demonstrerer hvad der foregår i emhætten, når du vælger en løsning med plasmafilter.

DERFOR BØR DU VÆLGE ET PLASMAFILTER I DIN EMHÆTTE

Et trepol emfang med plasmafilteret fra PlasmaMade er den perfekte løsning til dig, som ønsker den mest effektive recirkulationsløsning i køkkenet. Recirkulation i emhætten har hidtil typisk været ensbetydende med montering af et kulfilter, der kan absorbere lugt fra madlavningen. Et traditionelkt kulfilter skal typisk skiftes 3-4 gange om året, afhængigt af, hvor meget og hvor kraftig madlavning du laver.

Plasmafilteret holder i op til 15 år. Herudover fastholdes emfangets lave lydniveau, da selve plasmafilteret er lydløst. Det er muligt at montere plasmafilteret i størstedelen af trepols modeller. Plasmafilteret kan indbygges i væghængte, frithængende og indbyggede emhætter og emfang.

Plasmafilteret gør alt hvad en recirkulationsemhætte med kulfilter gør – bare mere effektivt. Det betyder at du helt trygt kan stå og kokkerere i køkkenet uden at frygte, at hele huset lugter af mad. Derudover er der et hav af fordele ved at vælge en emhætte med plasmafilter, som du kan læse mere om nedenfor. Hvis du eksempelvis lider af astma eller allergi, kan plasmafilteret være en rigtig god løsning til din emhætte, da plasmafilteret også renser luften for virus, bakterier og pollen.


Til højre ses nogle af de vigtigste fordele ved plasmafilteret

BAKTERIER

Virusser, bakterier, skimmelsvamp, aerosoler og andre mikro-organismer filtreres med 98% præcision af plasmafilteret.

STØV

Solide partikler op til en størrelse på 0,25 mikron, såsom forbrændingsmaterialer, røg og støv ødelægges fuldstændigt.

ALLERGIER

Plasmafilteret er godt for personer med åndedrætsbesvær i form af astma, bronkitis eller allergi, da filteret filtrerer pollen, husstøvsmider og allergener ud og nedbryder dem til ren luft.

LUGTE

Plasmafilteret sørger for at nedbryde alle de dårlige lugte, som kan komme fra madlavningen, men også fra resten af huset.

INDKØBSKURV

Ingen varer i kurven.