Kurv

0

Din kurv er tom

Gå til shoppen

Model 44

DEN LILLE, MEN EFFEKTIVE

Den klassiske vægmodel, der nemt kan hænge frit på væggen. Med sit højeffektive punktudsug og det runde metalfedtfilter, fjerner emhætten let din mados og em. Emhætten er yderst lydsvag, selv ved høj ydeevne. Her får du en let betjening med det elegante touch panel, med hastighedsindikator, efterløbs- og udluftningsfunktion samt lyddæmper.

Model 72

EN KLASSISKER I KØKKENET

Model 72 er en væghængt klassisker, hvor du har mulighed for at tilpasse farven og materialet. Ved denne emhætte kan du få recirkulation, så du er helt uafhængig af aftræk gennem loftet eller mellem to etager. Med plasmafilter får du effektivt fjernet 98% af al mados og em samt andre støv- og allergipartikler i rummet.

Conus 80

GENNEMFØRT FINISH

Vores smukke Conus 80 emhætte er kendetegnet ved sit markante design og gennemførte finish. Bag det maskuline ydre gemmer der sig en ekstrem effektiv emhætte med højeffektiv punktudsugning, fingertouchbetjening og et metalfedtfilter, der er yderst nemt at rengøre.

Conus 82

EN DESIGNKLASSISKER DU IKKE VIL GÅ GLIP AF

Intelligent og effektivt fjerner Conus 82 98% af al lugt, em og mados i dit køkken. trepols anerkendte patenterede filtersystem, har været omdrejningspunktet for designet af Conus-serien. Her intergrerer den indvendige parabol filteret og danner en smuk overgang fra den ydre form til funktionalitet og effektivitet.

Model 94 - Hyldeemfang

DET NÆSTEN USYNLIGE EMFANG

Hyldeenfaget fra trepol, er en hylde med et integreret emfang. Emfanget er bygget op i en kerne af Medex og beklædningen er af rustfri stål er monteret uden brug af skruer for at give så strømlinet et udtryk som muligt. Et smukt og funktionelt alternativ til den klassiske emhætte.

Recirkulation

PLASMAFILTER ER FREMTIDEN INDEN FOR RECIRKULATION

trepol tilbyder en banebrydende ny teknologi, som samler emhætte og plasmafilter og én samlet løsning. Et trepol emfang med plasmafilter renser fuldstændig luften for mados og em. Dette uden at gå på kompromis med trepol emfanget lave lydniveau og smukke design.

Muligheder ved en frithængende emhætte

FARVE & MATERIALER

Som standard leveres vores frithængende emhætter i rustfri stål, sort og hvid. Men du har mulighed for at få emhætten i messing, bruneret messing og kobber. Desuden kan du også få matchen emhætten til dine køkkenlåger med en specielfarve.

LOFT TIL KIP?

Ikke noget problem! Ved bestilling oplyser du blot hvor høj emhætten skal være fra bund til top, samt om der er smig og hvor mange grader.

Motormuligheder

Intern, ekstern, centralsug eller recirkulation? Der er muligheder for alle delene med en frithængt emhætte.