Kurv

0

Din kurv er tom

Gå til shoppen

FRITHÆNGENDE

Skønhed og praktik forenet i design

Med et frithængende emfang, perfekt placeret over kogeøen, får du mere arbejdsplads på køkkenbordet og du kan nyde madlavningen og jonglere med gryderne uden bekymring - for selvom pastaen koger over, løber det ikke "ned" i emhætten.

model 71

Den solide klassiker

Model 71 er en frithængende emhætte, der kan tilpasses i højden, så den passer præcis til dit køkken. En yderst lydsvag emhætte, hvor der ikke bliver gået på kompromis med ydeevnen.

LÆS MERE
model 71 trepol emhætte
model 81

model 81

en klassiker i køkkenet

En frithængt emhætte med patenteret filtersystem fra trepol, der komplementerer dit køkken på bedste og smukkeste vis. Her har du muligheden for at få emhætten med et indbygget Plasmafilter, der er yderst effektivt, hvis du ønsker recirkulation.

Muligheder ved en frithængende emhætte

Farve og materialer

Som standard leveres vores frithængende emhætter i rustfri stål, sort og hvid. Men du har mulighed for at få emhætten i messing, bruneret messing og kobber. Desuden kan du også få matchen emhætten til dine køkkenlåger med en specielfarve.

Loft til kip?

Ikke noget problem!Ved bestilling oplyser du blot hvor høj emhætten skal være fra bund til top, samt om der er smig og hvor mange grader.

motormuligheder

Intern, ekstern, centralsug eller recirkulation? Der er muligheder for alle delene med en frithængt emhætte.