Kurv

0

Din kurv er tom

Gå til butikken

indbygget emhætte

Diskret placeret i overskabet, men stadig med samme kraftige effekt

model 943

den skjulte drivkraft

Med en diameter på 340 mm er dette den mindste og mest diskrete emhætte trepol producerer. Emhættens størrelse gør det muligt at placere den i alle former for overskabe eller i en "kasse", hvis man ønsker det.
Effektiviten er stadig ligeså høj, trods emhættens lille størrelse.

LÆS MERE
Model 943 - En diskret indbygget emhætte

model 961

det usynlige emfang

Model 961 er en stilfuld og effektiv indbygningsemhætte, der passer godt ind i enhver køkkenindretning. Modellen er til dig, der ikke vil gå på kompromis med høj ydeevne, men ønsker en diskret, unik og næsten usynlig emætte, når den er i brug. 

Model 961 er med kantsug, hvilket betyder at filteret er skjult en af dækplade, så den bedst muligt falder ind med bunden af overskabet.

LÆS MERE
Model 962 - En indbygget emhætte til loftet

model 962

Ideel til loftet

Model 962 er en indbygningsemhætte, der er ideel til at bygge ind i loftet.
Emhætten giver et mere elegant og moderne look til dit køkken. Derudover er emhætten meget diskret i sin form og er til dig, der gerne vil have det bedste sug, men i så usynlig en form som muligt. 
Desuden har du let adgang til filtrene, når de skal rengøres i opvaskemaskinen.

LÆS MERE

Model 998

Den klassiske indbygnings-emhætte

Model 998 er med det klassiske firkantede filter, som er monteret på en rustfri plade. De indbyggede LED-spots giver behageligt lys, når du står ved komfuret.
Filteret kan let tages ud og rengøres i opvaskemaskinen.

LÆS MERE
Model 998 - En klassisk indbygget emhætte

Muligheder ved en indbygget emhætte

Diskret eller skjult

Indbygningsemhætter anvendes til den klassiske indbygning, i et overskab eller i loftet. Indbygningsemhætten er diskret - ja næsten usynlig - i en høj kvalitet og et godt design.

Materiale/Farvevalg

Alle indbygningsemhætter fås som standard i rustfri stål, sort eller hvid. Ønsker du emhætten i en special farve er det også muligt, ligesom messing og kobber også kan være en løsning.

motormuligheder

Intern, ekstern, centralsug eller recirkulation med plasma- eller kulfilter? Der er muligheder for alle dele med en frithængt emhætte.