Kurv

0

Din kurv er tom

Gå til butikken

En fantastisk forvandling

Av :Christian Nikolaj 0 kommentarer
En fantastisk forvandling

Et ombyggingsprosjekt er ofte selve symbolet på en langvarig prosess, med mye omtanke. Først må du planlegge hvordan kjøkkenet vil ende opp med å se ut og dette er viktig, da kjøkkenet reflekterer deg selv. Ønsker du det moderne, det landlige, det klassiske eller noe helt annet, er mulighetene mange. Etter planlegging starter selve ombyggingsprosessen, og dette kan ofte være det mest utfordrende. Ofte støter du på problemer eller oppdager at noe ikke er slik du vil ha det. Etter at eventuelle utfordringer er løst, sitter du igjen med drømmekjøkkenet ditt og kan deretter nyte den harde prosessen oppussingen har vært.

 

En fantastisk forvandling har funnet sted i Odense (Danmark). Det som startet som et stort ombyggingsprosjekt endte opp med det vakreste kjøkkenet, med utallige lekre og vakre detaljer. Kjøkkenet er selve symbolet på det moderne utseendet og de sorte fargene spiller veldig godt sammen med de hvite veggene og gulvet. Kjøkkenet har flere fine messingdetaljer, i form av lamper og håndtak. I tillegg er det innebygget vinkjøler som en del av kjøkkenhalvøya.  

For å krone kjøkkenet og fullføre utseendet er vår vakre UNIKA hette hengt opp. Hetten i brunet messing spiller veldig fint sammen med bakveggen i svart marmor og de to lampene i messing. Et flott eksempel på hvordan du kan kombinere flere materialer og likevel oppnå et helt fantastisk samspill. Ombyggingsprosessen har vært lang, men resultatet er umiskjennelig.       

Tagger : Moderne, Unika

Relatert innlegg