Dansk designtradition

Førsteklasses funktionalitet, kompromisløse materialevalg og en knivskarp æstetik er det, der adskiller Trepol fra ordinære emfang. Vi er kendt for vores patenterede filterløsninger, der er omdrejningspunkt for udvikling og design af vores eksklusive produkter. Vi er specialister i håndlavede løsninger. Enten i tæt samarbejde med en køkkenkæde eller en kunde, der ønsker gennemført unika. Vores emfang bliver fremstillet i små serier med store krav til håndværk og materialer. Alt er dansk kvalitet – fra metallet, der bliver udstanset, bukket, svejset og slebet – til arbejdet med at samle, montere og pakke.

Dansk designtradition

Trepol har senest valgt at videreføre sit DNA til førsteklasses funktionalitet, kompromisløse materialevalg og sin høje æstetiske tilgang til et nyt produktområde – udekøkken . Vores udekøkken Islet forener madlavningens mulighed med et smukt funktionelt design.

Crown your kitchen

designere bag

Designertrioen VE2 står bl.a. bag Conus serien. Trepols anerkendte patenterede filtersystem har været et omdrejningspunkt for Conus-designet. Her integrerer den indvendige parabol filteret og danner en smuk overgang fra den ydre form. VE2s ambition er at skabe sammenhæng med design, som har en klar funktionel berettigelse og indgår som en naturlig del af køkkenets æstetiske univers

Læs mere

INDKØBSKURV

Ingen varer i kurven.