Væghængte
emhætter/emfang

Trepol har et skønt udvalg af væghængte emhætter udformet i et lækkert design og i lækre materialer som rustfrit stål, der er malet i forskellige farver (hvid og sort som standard), messing, bruneret messing og kobber. En vægemhætte er især velegnet, hvis der ikke er overskabe i dit køkken. En væghængt emhætte fra Trepol vil være som kunst på væggen.

Crown your kitchen.

Emhaette Model 94

Model 94

Som en svævende konstruktion i luften filtrerer hyldeemfang effektivt fedt og mados. Fås i præcis den længde, der passer til dit køkken (minimumslængde 1200 mm). Fungerer også som en hylde i stedet for overskabe.

Vaeghaengt emhaette Model Conus 80

Model Conus 80

Vores Conus 80 emhætte er kendetegnet ved sit markante design og gennemførte finish. Bag det maskuline ydre gemmer sig en ekstrem effektiv emhætte med en højeffektiv punktsugning, fingertouchbetjening og et metalfilter, der er nemt at rengøre.

Vaeghaent emhaette Model Conus 82

Model Conus 82

Intelligent og effektivt fjerner Conus 82 98% af al lugt og mados. Det smukke ydre dækker over en højeffektiv punktudsugning, fingertouchbetjening med hastighedsindikator, udluftningsfunktion, lysdæmper m.m. og et metalfilter, der er nemt at rengøre.

Vaeghaengt emhaette Model 44

Model 44

Et gennemført råt design karakteriserer denne klassiske vægmodel, der kan hænge frit på væggen eller indbygges mellem to skabe. Det stilsikre ydre dækker over en emhætte med en højeffektiv punktsugning, fingertouchbetjening og et metalfilter, der er nemt at rengøre.

Væghængt emhætte Model 72

Model 72

En klassiker fra Trepol. En frithængende emhætte som kan tilpasses i de ønskede mål og farver. Med muligheden for et indbygget Plasmafilter (recirkulation) er du helt uafhængig af aftræk igennem loftet eller mellem 2 etager.
Vores Plasmafilter er et aktivt kulfilter som er selvrensende og kræver nogen vedligeholdelse.INDKØBSKURV

Ingen varer i kurven.