Væghængte
emhætter/emfang

Trepol har flere væghængte designemhætter udformet i lækre materialer som rustfrit stål, der er malet i forskellige farver (hvid og sort som standard), messing, bruneret messing og kobber.En vægemhætte er velegnet, hvis der ikke er overskabe. En designemhætte fra Trepol vil være som kunst på væggen. Crown your kitchen.

Model 94

Som en svævende konstruktion i luften filtrerer hyldeemfang effektivt fedt og mados. Fås i præcis den længde, der passer til dit køkken (minimumslængde 1200 mm). Fungerer også som en hylde i stedet for overskabe.

Model Conus 80

Vores Conus 80 emhætte er kendetegnet ved sit markante design og gennemførte finish. Bag det maskuline ydre gemmer sig en ekstrem effektiv emhætte med en højeffektiv punktsugning, fingertouchbetjening og et metalfilter, der er nemt at rengøre.

Model Conus 82

Intelligent og effektivt fjerner Conus 82 98% af al lugt og mados. Det smukke ydre dækker over en højeffektiv punktudsugning, fingertouchbetjening med hastighedsindikator, udluftningsfunktion, lysdæmper m.m. og et metalfilter, der er nemt at rengøre.

Model 44

Et gennemført råt design karakteriserer denne klassiske vægmodel, der kan hænge frit på væggen eller indbygges mellem to skabe. Det stilsikre ydre dækker over en emhætte med en højeffektiv punktsugning, fingertouchbetjening og et metalfilter, der er nemt at rengøre.

Model 72INDKØBSKURV

Ingen varer i kurven.