Emhætter/emfang

Trepol er haute cuisine indenfor emhætter og emfang. Fra udelukkende at være en basal nødvendighed i et køkken er emhætten i dag nærmest blevet en skulptur i køkkenlandskabet, når den indfanger rummets atmosfære med en knivskarp æstetik. Trepol designer og udvikler emfang og emhætter til det eksklusive køkken. Vi har rødder i den danske designtradition og stiller ufravigelige krav til emhættens funktionalitet, æstetik og kvalitet. Vi sætter en ære i at opfylde de højeste krav til intelligent sug, svagt støjniveau, effektiv og hyggelig belysning, nem rengøring, korrekt luftcirkulation m.m. Samtidig gemmer vi al den nødvendige teknologi væk bag smukke løsninger, der emmer af klasse.

Frithængende

En frithængende emhætte får den perfekte placering over din kogeø. Trepols emhætter har en høj emopfangsevne, som sikrer, at 98% af em og mados fjernes fra dit køkken. Derudover har emhætterne LED-belysning, der giver mere lys over kogepladen. Samlet giver det dig de mest optimale betingelser for din madlavning.

Designemhætten Conus 81 er vinder af Red Dot Design Award i 2012.

VÆGHÆNGTE

Trepol har flere væghængte designemhætter udformet i lækre materialer som rustfrit stål, der er malet i forskellige farver (hvid og sort som standard), messing, bruneret messing og kobber. En vægemhætte er velegnet, hvis der ikke er overskabe i køkkenet. En designemhætte fra Trepol vil være som kunst på væggen.

Crown your kitchen.

INDBYGNING

Trepols indbygningsemhætter anvendes til den klassiske indbygning i et overskab. Indbygningsemhætten er diskret – næsten usynlig – i en høj kvalitet og et godt design. Denne type emhætte er især velegnet til indbygning i en niche eller som loftemhætte.

Læs mere om de forskellige muligheder herunder.


MOTORER

Til alle Trepols emhætter er der mulighed for valg af forskellige motorløsninger. Intern motor til aftræk i det fri eller som recirkulation med et kulfilter. Ved aftræk ud i det fri er motor til placering på og i ydrevæg, på loftet og på taget.UdvalgMotorer

Indbygget i emfang

Indbygget i emfang

Placering i loftet

Placering i loftet

Indbygget i udvendig væg

Indbygget i udvendig væg

Udvendig væg

Udvendig væg

Placering på tag

Placering på tag

EFFEKTMULIGHEDER

Indbygget

Loft

Væg

Tag

700 m3

700 m3

1000 m3

1000 m3

1000 m3

1000 m3

1300 m3

1300 m3

1300 m3

1300 m3

PlasmaMade – renser luften

Placering og montering af PlasmaMade luftfilteret er meget let. Filteret kan bruges i enhver emhætte. Når filteret er monteret korrekt, bliver elektronikken i filteret aktiveret af luftstrømmen. Den forurenede luftstrøm (fedt, pollen, lugte, osv.) omdannes ved en naturlig reaktion i ren luft og CO2. Den filtrerede (recirkuleret) rene luft blæses tilbage i rummet.

Hvis den samlede længde fra emfang til udluftning på tag / væg er under 5 meter så anbefales 1000 m3

Hvis den samlede længde fra emfang til udluftning på tag / væg er over 5 meter så anbefales 1300 m3

En 90 graders bøjning af udluftningsslangen svarer til en ekstra meter af den totale længde

INDKØBSKURV

Ingen varer i kurven.