SKANDINAVISK DESIGNTRADITION

Mød designerne bag alle vores emhætter. Trepol leverer eksklusive emhætte inden for både frithængende-, væghængte- og indbygningsemhætter til high-end markedet og vi har dybe rødder i den skandinaviske designtradition.

Vi stiller ufravigelige krav til funktionalitet, æstetik og kvalitet. Samtidig gemmer vi al nødvendig teknologi væk bag smukke løsninger.

Vi mener nemlig at en emhætte skal være et smukt tilbehør i dit køkken som du har lyst til at vise frem.

VE2

Designerduoen VE2 er designerne bag Conus-serien, der er kendetegnet ved sit enkle design og gennemførte finish. Trepols anerkendte patenterede filtersystem har været et omdrejningspunkt for Conus-designet. Her integrerer den indvendige parabol filteret og danner en smuk overgang fra den ydre form. VE2s ambition er at skabe sammenhæng med design, der har en klar funktionel berettigelse og som indgår i en naturlig del af køkkenets æstetiske univers.

Trepols designteam

Med et kyndigt blik arbejder Trepols interne designteam hver dag med at raffinere og udvikle vores sortiment. Målet er altid at skabe den perfekte tilpassede løsning, der matcher det enkelte køkkens indretning og stil. Trepols designteam arbejder tæt sammen med vores eksterne designere.

INDKØBSKURV

Ingen varer i kurven.