SKANDINAVISK DESIGNTRADITION

Trepol leverer eksklusive produkter til high-end markedet og har dybe rødder i den skandinaviske designtradition. Vi stiller ufravigelige krav til funktionalitet, æstetik og kvalitet. Samtidig gemmer vi al nødvendig teknologi væk bag smukke løsninger.

VE2

Designertrioen VE2 står bl.a. bag Conus serien. Trepols anerkendte patenterede filtersystem har været et omdrejningspunkt for Conus-designet. Her integrerer den indvendige parabol filteret og danner en smuk overgang fra den ydre form. VE2s ambition er at skabe sammenhæng med design, som har en klar funktionel berettigelse og indgår som en naturlig del af køkkenets æstetiske univers.

Trepols designteam

Med et kyndigt blik arbejder Trepols interne designteam hver dag med at raffinere og udvikle vores sortiment. Målet er altid at skabe den perfekte tilpassede løsning, der matcher det enkelte køkkens indretning og stil. Trepols designteam arbejder tæt sammen med vores eksterne designere.

MARKUS JOHANSSON DESIGN

Markus er uddannet i 2011 fra HDK (School of Design & Craft). Gøteborg, Sverige. Han atelier ligger i den centrale del af Gøteborg hvor han arbejder med design og udvikling af møbler, lamper mm. Markus arbejder i dag for både skandinaviske og internationale designvirksomheder og har allerede vundet flere priser som også inkludere den anmelderroste Nest stol som har været udstillet på The Museum of Art and Design, New york

INDKØBSKURV

Ingen varer i kurven.