Korb

0

Ihren Korb ist leer

Zum Shop

væghængt

En væghængt trepol tilfører dit køkken skulpturel skønhed

trepol har flere væghængte designemhætter udformet i lækre materialer som rustfri stål, der er malet i forskellige farver (hvid og sort som standard), messing, bruneret messing og kobber.
En vægemhætte er velegnet, hvis der ikke er overskabe i køkkenet. En designemhætte fra trepol vil være som kunst på væggen.

model 44

Den lille, men effektive

Den klassiske vægmodel, der nemt kan hænge frit på væggen i køkkenet. Emhætten er yderst lydsvag, selv med sit effektive punktudsug, der fjerner op til 98% af al din mados og em i køkkenet.
Model 44 er især velegnet til det mindre køkken.

LÆS MERE
model 71 trepol emhætte
model 81

model 72

en klassiker på væggen i køkkenet

Model 72 er med sit ikoniske design, en emhætte man gerne vil vise frem i sit køkken. Med denne væghængte emhætte, har du mulighed for at få plasmafilter, så du ikke behøver aftræk ud i det fri.

LÆS MERE

model 80

gennemført finish

Conus 80 er en smuk væghængt emhætte, der er kendetegnet ved sit markante design og gennemførte finish. Bag det maskuline ydre gemmer der sig en ekstrem effektiv emhætte, med et højeffektivt punktudsug, fingertouchbetjening og metalfedtfilter, der er yderst nemt at rengøre.

LÆS MERE
model 71 trepol emhætte
model 71 trepol emhætte

conus 82

klassikeren over dem alle

At finde den perfekte emhætte til dit køkken, bør ikke være besværligt. Med en Conus 82 får du en smuk, simpel og stilren emhætte, der pryder din væg på pæneste vis. Med trepols patenterede filtersystem fjerner Conus 82 effektivt op til 98% af al mados og em i køkkenet.
Som noget helt ekstraordinært tilbyder vi nu også Conus 82 med plasmafilter.

model 94

det næsten usynlige emfang

Med sit svævende og funktionelle design, bliver vores hyldeemfang, næsten usynligt i din køkkenindretning. Emfanget er monteret uden skruer, så du får så strømlinet et udtryk som muligt.

LÆS MERE
model 71 trepol emhætte

Muligheder ved en væghængt emhætte

skil dig ud

Fra udelukkende at være en basal nødvendighed i et køkken, er emhætten i dag blevet en skulptur i køkkenlandskabet, når den indfanger rummets atmosfære med en knivskarp æstetik. Et væghængt emfang fra trepol behøver du ikke gemme væk.

Materiale/Farvevalg

Alle vores væghængte emhætter fås som standard i rustfri stål, sort eller hvid. Ønsker du emhætten i en special farve er det også muligt, ligesom messing og kobber også kan være en smuk løsning.

motormuligheder

Intern, ekstern, centralsug eller recirkulation med plasma- eller kulfilter? Der er mulighed for alle delene med en væghængt emhætte.