EMFANG / EMHÆTTER

Emfang fra trepol® er mere end blot emfang. Hensigten med vores produkter er at skabe en æstetisk, gennemtænkt og velfungerende udsugning, som forbliver smuk og funktionel gennem mange år.

Vores emfang CONUS 01 har vundet topprisen 'best of the best 2012' ved den internationale design konkurrence red dot design award. En pris der understreger at vi på trepol® laver design der virker!
Læs mere under nyheder

 

Den komplette løsning

Vores store produktprogram indeholder tidløse emfang/ emhætter i høj kvalitet til indbygning, vægmontering og frit ophæng over f.eks. en kogeø. De fleste af vores løsninger fås med indbygget eller ekstern motor samt til centraludsugning alt efter plads og behov.

Desuden har vi et komplet tilbehørsprogram, som sikrer at vores emfang/ emhætter altid fungerer optimalt og med mindst mulig støj.

 


... at trepol® emfang/emhætter kan skræddersyes præcis til dine ønsker og behov.

Skræddersyet udsugning

Hos trepol® har du mulighed for at skræddersy dit emfang/emhætte, så det passer nøjagtigt til dine ønsker og behov. Vores specialløsninger udføres af dygtige håndværkere, som nænsomt forarbejder materialerne og ikke går på kompromis med funktionalitet eller finish.

Du kan vælge en individuel tilpasning af en af vores standardmodeller eller få skabt et emfang udfra dit eget design. Giv os din arbejdstegning, så bygger vi dit personlige emfang. Læs mere under dit personlige emfang.

 

Enkel betjening med fingertouch

Funktionelt design handler om æstetik og enkel betjening.
trepol® emfang/emhætter er udstyret med fingertouch og få knapper, som gør betjeningen intuitiv og let tilgængelig.

Du kan f.eks. dæmpe fra arbejdslys til hyggebelysning med et enkelt tryk. Ligesom alle suge indstillinger ligger lige under dine fingerspidser.

 

 

Emfang til indbygning

Ønsker du at placere udsugningen i skabe eller kogenischer byder trepol® på en række elegante løsninger til indbygning af emfang/emhætte. Med indbygningsemfang får du et diskret emfang/emhætte, uden at gå på kompromis med funktionalitet og kvalitet.

Alle emfang/emhætter har indbyggede halogenspot med lysdæmper for god arbejdsbelysning og fingertouchbetjening med hastighedsindikator, efterløb og ventilationsfunktion.